Onze diensten

VDB-Funderingstechnieken is een "totaal-specialist" op het gebied van fundering en alles wat hier bij komt kijken. Op alle werkgebieden binnen ons vakgebied kunnen wij de meest geschikte oplossing bieden. Geen uitdaging is ons hierom te groot. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Rollebyte / Crushen

Dit systeem is geschikt als er ondergronds een obstructie aanwezig is. Hiervoor hebben wij diverse systemen, methodes en machines om de obstructie grond-verdringend te verwijderen.

Voorboren

Voorboren om trillingen te verminderen voorafgaand of tijdens heiwerkzaamheden. Ook wordt voorboren gebruikt om te lokaliseren of er obstructie in de grond aanwezig is.

Engineering

Het verzorgen van nieuwe of aanvullende onderzoeken en/of berekening op het gebied van funderingspalen, behoort ook tot de mogelijkheden bij VDB Funderingstechnieken B.V.

Verhuur

Materieel verhuur van funderingsmachines inclusief personeel behoort ook tot de mogelijkheden, zodat er op basis van regie werken kunnen worden uitgevoerd.

Buispalen

Stalen buispalen inwendig geheid met een valblok. Bij dit systeem wordt de heipaal aangebracht uit verschillende segmentdelen.

Hoogfrequent heien

Buispalen hoogfrequent aanbrengen zijn palen die in segmentdelen worden aangebracht en nadat deze op de gewenste diepte zijn worden de palen afgevuld met beton en voorzien van wapening.

Schroefinjectiepalen

Schroefinjectiepalen (ook vaak SIP-paal genoemd) is een 100% trillingsvrij paalsysteem waardoor geen overlast wordt veroorzaakt, waardoor schade aan omliggende bebouwing niet ontstaat tijdens het aanbrengen van de palen.

Casing draaipalen

De casing draaipaal is een grondverdringend systeem waarbij een hoogwaardige kwaliteit buis is voorzien van een schroefblad.

Betonwerken en vijzeltechnieken

Het verzorgen van nieuwe of aanvullende onderzoeken en/of berekening op het gebied van funderingspalen behoort ook tot de mogelijkheden bij VDB Funderingstechnieken B.V.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?