Over VDB: Specialist in uitdagingen

VDB Funderingstechnieken is een jong maar dynamisch bedrijf met veel ervaring in huis uit het verleden binnen de funderingstechnieken branche. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van funderingspalen zowel trillingsarm als volledig trillingsvrij en op moeilijk bereikbare plaatsen of beperkte werkhoogtes. Wij zijn o.a. werkzaam op het gebied van infra, GWW (grond weg waterbouw), renovatie, funderingsherstel, nieuwbouw, aanbouwen of bijvoorbeeld een zendmastfundatie.

De funderingspalen kunnen ook in diverse schoorstanden worden aangebracht voor bijvoorbeeld landhoofden van bruggen of zendmastfundaties. Hierbij kunnen wij zelfs tot schoorstanden van 3:1 gaan. Ook grondverdringend verguizen / crushen van ondergrondse obstructie tot flinke dieptes kunnen wij vele mogelijkheden bieden op diverse locaties. Wij denken graag mee bij problemen op projecten om deze snel, kostenbesparend en vakkundig op te lossen. Hiervoor behoren ook het aanpassen of zelfs bouwen van machines bij bijzondere projecten.

Tevens worden onze werkzaamheden uitgevoerd door vakkundig opgeleide mensen die in het bezit zijn van de vereiste TCVT papieren.

Heeft u een vraag?

Bel ons op:
06-40741075

Benieuwd hoe wij te werk gaan?